آرشیو اخبار

در روزهای پایانی اسفند ۱۳۹۸، دکتر علی لاریجانی تعداد ۶۵۰ جلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه اهدا کرد.

خیرین

دکتر نسرین آقامحمدی، دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه مالایا کشور مالزی با اهدای ماهانه ۱۰۰ هزار تومان به جمع خیرین نیک اندیش اندوخته و صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران پیوست.

خیرین

بنیاد نیکوکاری سلام در راستای مسئولیت اجتماعی۱۰ دانشجو متقاضی دانشگاه تهران را در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بورسیه کرد.

خیرین

۱۴ فروردین سالروز درگذشت خیر جاویدان دانشگاه تهران دکتر احمد بیرشک است. ایشان ۲۳۹ جلد کتاب در سال ۱۳۷۳ به موسسه لغت نامه دهخدا اهدا کردند.

خیرین

۱۲ فروردین سالروز درگذشت خیر جاویدان اللهیار صالح است. ایشان ۱۱ جلد کتاب خطی نفیس به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اهدا کرد.

خیرین

بنیاد حامیان پردیس فارابی دانشگاه تهران با تامین مقداری از اقلام بهداشتی مورد نیازمراکز درمانی و آرامستان‌های قم در روزهایی که کشور درگیر بیماری کرونا است، به کمک تامین بخشی از اقلام بیماران و مراکز درمانی و آرامستان های قم شتافت.

رویدادها,خیرین

آقای داوود موسایی مدیر مسئول محترم نشر فرهنگ معاصر بورسیه ۱۰ دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران را متقبل شد.

پیام تسلیت درگذشت پدر ارجمند همیار دانشگاه دکتر هومن چیت ساز

خیرین

دکتر غلامرضا ستوده استاد بازنشسته دانشگاه تهران ۴۰۰جلد کتاب به کتابخانه مرکزی در سال ۱۳۹۸ اهدا کرد.

خیرین

بنیاد حامیان دانشگاه تهران در پیامی، درگذشت خیر نیک اندیش مسجد دانشگاه تهران و از کارآفرینان کشور را تسلیت گفت.

خیرین

حاج ابوالقاسم شفیعی خیر نیک اندیش دانشگاه تهران و پدر صنعت سنگ ایران در شامگاه دوم فروردین ۱۳۹۹ در سن ۶۵ سالگی چشم از جهان فرو بست.

خیرین

آخرین ۵ شنبه سال ۱۳۹۸ یادی می کنیم از خیرین جاودان دانشگاه تهران خیرین نیک اندیشی که با حمایت خود از دانشگاه تهران، الهـام بخـش آغـاز فصلـی جدیـد در آفرینـش آینـده روشـن بـرای جوانـان کشـور عزیزمـان شدند.