آرشیو اخبار

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، طی فراخوانی از دانشجویان ۵ دوره بورسیه برای بازدید از شرکت آریان کیمیاتک دعوت به عمل می آورد.

فراخوان,بورسیه

بنیاد حامیان دانشگاه تهران تاکنون چهار نفر از دانشجویان مناطق سیل زده سیستان‌وبلوچستانی را بورسیه نموده است.

بورسیه

آقای احمد جواهری ۲ دانشجو متقاضی دانشگاه تهران را در سال ۹۹-۹۸ بورسیه کردند

بورسیه,خیرین

بنیاد نیکوکاری و فرهنگی حاج اکبر ابراهیمی ۲۴ دانشجوی برتر دانشگاه را در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بورسیه کرد.

خانم دکتر مریم بیاد بورسیه سه دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران را برعهده گرفت

بورسیه,خیرین

خانم عشرت رجبلی در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ یک دانشجوی متقاضی دانشگاه‌تهران را بورسیه کرد.

خانم پوراندخت برومند عهده‌دار بورسیه یک دانشجوی متقاضی دانشگاه شدند

آقای محمد نصیری یک دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران را بورسیه کردند

خیرین,بورسیه

۵۰ نفر از دانشجویان برتر و برگزیده فرهنگی دانشگاه‌ تهران با عنوان 《بورسیه شهید حججی》توسط خیر نیک‌اندیش آقای رضا رضوان بورسیه شدند.

خیرین,بورسیه

خانم شیوا یوسف‌نژاد به نیت پدر مرحومشان در سال تحصیلی ۹۸_۹۹ بورسیه یک دانشجوی متقاضی دانشگاه را متقبل شدند.

خیرین,بورسیه

آقای محمدحسن خداوردی به رسم هر ساله 70 دانشجوی برتر دانشگاه را بورسیه کرد.

بورسیه,خیرین

۱۱۰ نفر از دانشجویان برتر دانشگاه تهران توسط بنیاد فرهنگی شاه‌حسینی بورسیه شدند.