آرشیو اخبار

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، طی فراخوانی از دانشجویان ۵ دوره بورسیه برای بازدید از شرکت آریان کیمیاتک دعوت به عمل می آورد.

بورسیه,فراخوان

بنیاد حامیان دانشگاه تهران تاکنون چهار نفر از دانشجویان مناطق سیل زده سیستان‌وبلوچستانی را بورسیه نموده است.

بورسیه

آقای احمد جواهری ۲ دانشجو متقاضی دانشگاه تهران را در سال ۹۹-۹۸ بورسیه کردند

بورسیه,خیرین

بنیاد نیکوکاری و فرهنگی حاج اکبر ابراهیمی ۲۴ دانشجوی برتر دانشگاه را در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بورسیه کرد.

خانم دکتر مریم بیاد بورسیه سه دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران را برعهده گرفت

بورسیه,خیرین

خانم عشرت رجبلی در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ یک دانشجوی متقاضی دانشگاه‌تهران را بورسیه کرد.

خانم پوراندخت برومند عهده‌دار بورسیه یک دانشجوی متقاضی دانشگاه شدند

آقای محمد نصیری یک دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران را بورسیه کردند

بورسیه,خیرین

۵۰ نفر از دانشجویان برتر و برگزیده فرهنگی دانشگاه‌ تهران با عنوان 《بورسیه شهید حججی》توسط خیر نیک‌اندیش آقای رضا رضوان بورسیه شدند.

خیرین,بورسیه

خانم شیوا یوسف‌نژاد به نیت پدر مرحومشان در سال تحصیلی ۹۸_۹۹ بورسیه یک دانشجوی متقاضی دانشگاه را متقبل شدند.

بورسیه,خیرین

آقای محمدحسن خداوردی به رسم هر ساله 70 دانشجوی برتر دانشگاه را بورسیه کرد.

خیرین,بورسیه

۱۱۰ نفر از دانشجویان برتر دانشگاه تهران توسط بنیاد فرهنگی شاه‌حسینی بورسیه شدند.