آرشیو اخبار

پنجمین گردهمایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور خیرین نیک اندیش، رئیس دانشگاه، هیئت مدیره بنیاد و دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران روز شنبه ۲۵ آبان ماه با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی برگزار شد.

بورسیه,خیرین

بانک ملت برای سومین سال پیاپی از تعداد ۱۰۰ دانشجوی متقاضی دانشگاه تهران حمایت کرد.

خیرین,بورسیه

قابل توجه دانشجوياني كه در پنجمین دوره بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران ثبت نام كرده‌اند؛ نتایج پنجمین دوره بورسیه دانشجویان برتر دانشگاه تهران اعلام شد.

بورسیه

دکتر مریم بیاد عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بورسیه ۲ دانشجو به پویش بورسیه خیر جاودان دانشگاه تهران دکتر محمدرضا حافظی پیوست.

بورسیه,خیرین

منوچهر کمالی معلم پیشکسوت اهل استان مازندران، برای سومین سال پیاپی ۵ دانشجوی متقاضی دانشگاه را بورسیه می کند.

بورسیه,خیرین

ندا بهشتی دانشجوی دوره اول بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران با بورسیه ۱ دانشجوی دانشگاه به جمع خیرین بورسیه پیوست.

خیرین,بورسیه

در مرداد و شهریور ۱۳۹۸، از محل سود صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران ۸۸ دانشجوی متقاضی دانشگاه مورد حمایت قرار گرفتند.

خیرین,بورسیه

زمان ارسال مستندات دانشجویان افتخارآفرین دوره چهارم بورسیه به منظور تقدیر از ایشان تا ۱۶ مهرماه تمدید شد.

بورسیه

با توجه به مشکلات فنی و از دسترس خارج بودن سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سه روز پایانی ثبت نام بورسیه، زمان ثبت نام تا تاریخ ۱۵ مهرماه تمدید شد.

فراخوان,بورسیه

بنیاد حامیان دانشگاه تهران در نظر دارد ۱۰۰ نفر از دانشجويان متقاضی دانشگاه در سال تحصیلی 98-99 حمایت کند.

بورسیه

با حمایت ششمین خیرین نیک اندیش بین المللی دانشگاه تهران، ۲ دانشجوی متقاضی دانشگاه بورسیه می شوند.

بورسیه,خیرین

بنیاد حامیان دانشگاه تهران به منظور تقدیر از دانشجویان افتخارآفرین دوره چهارم بورسیه از دانشجویان بورسیه واجد شرایط دعوت می کند مستندات لازم را ارسال کنند.