آرشیو اخبار

رستوران های زنجیره ای لانجین در راستای تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز خود از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران دعوت به همکاری می نمایند.

فراخوان

سازمانی دولتی در راستای تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز خود از ۲۴ نفر از دانش آموختگان مرد دانشگاه تهران دعوت به همکاری می نمایند.

فراخوان

با توجه به مشکلات فنی و از دسترس خارج بودن سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سه روز پایانی ثبت نام بورسیه، زمان ثبت نام تا تاریخ ۱۵ مهرماه تمدید شد.

فراخوان,بورسیه

ایده پردازان گرامی، براي ثبت ايده در سومين جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان فقط تا ١٠ مهرماه فرصت باقيست.

فراخوان

دانشجویان بورسیه، اعضای کانون نیکا، داوطلبان دانشجو و فارغ التحصیلان علاقه مند جهت آشنایی با فرصت های اشتغال، کارآموزی و کارورزی می توانند به صورت رایگان در جشنواره کار دانشگاه تهران ثبت نام نمایند.

فراخوان

بنياد حاميان دانشگاه تهران از دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه جهت ثبت نام در پنجمين دوره بورسيه بنياد دعوت بعمل مي‌آورد.

فراخوان,بورسیه

گروه صنعتی پاکشوما برای تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز مجموعه صنایع تولیدی خود از ۱۰۰ نفر از دانش آموختگان دانشگاه تهران دعوت به همکاری می نماید.

بورسیه,فراخوان

سازمان های همکار بنیاد حامیان دانشگاه تهران برای حضور در نمایشگاه کار دانشگاه تهران، که در آبان ماه سال جاری در دانشکده مدیریت برگزار می شود، از تخفیف ۱۰ درصدی برخوردار می شوند.

فراخوان

السلام علیک یا أبا عبدالله مسجد دانشگاه تهران به حول و قوه الهی؛ در تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه گاه باکین حسین (ع) و معبر دل های جوشان به دریای بیکران الهی خواهد بود.

خیرین,فراخوان

شرکت بهبود سیستم در راستای تکمیل کادر خود از ۱ نفر دانشجو یا دانش آموخته واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید:

فراخوان

بنیاد حامیان در راستای توانمند سازی دانشجویان در مباحث کسب و کار، با همکاری شتابدهنده امید اقدام به تشکیل گروه کرده است.

فراخوان

دانشجویان بورسیه، نیکا و داوطلبان بنیاد حامیان دانشگاه تهران می توانند با تخفیف ۲۰ درصد در دوره آموزش لهجه شامی توسط استاد Native شرکت کنند:

بورسیه,فراخوان