آرشیو اخبار

پویش مشارکت در تهیه پوشاک دانشجویان سیل زده سیستان و بلوچستان دانشگاه تهران راه اندازی شد

فراخوان

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، طی فراخوانی از دانشجویان ۵ دوره بورسیه برای بازدید از شرکت آریان کیمیاتک دعوت به عمل می آورد.

بورسیه,فراخوان

فراخوان دریافت ایده برای نحوه برگزاری جشنواره چهارم دانشمندان و اندیشمندان جوان توسط بنیاد نیکوکاری جمیلی

فراخوان

شرکت همراه اول در بخش مدیریت منابع انسانی، نیروی تمام وقت و کارآموز می پذیرد.

فراخوان

یک سازمان دولتی در زمینه هوش مصنوعی، هوافضا، برق و الکترونیک دیجیتال نیروی تمام وقت می پذیرد.

فراخوان

بنیاد حامیان دانشگاه تهران مسابقه بزرگ شب یلدا را برگزار می کند.

دعوت به همکاری در شرکت تجارت الکترونیک پارسیان

فراخوان

نشست تخصصی کارآفرینی استارت‌آپی، با عنوان کارآفرینی، شخصیت، هزاره سوم به منظور بررسی ترفند‌های کارآفرینی در بازار استارت‌آپ‌ها برگزار می شود.

فراخوان,رویدادها

رستوران های زنجیره ای لانجین در راستای تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز خود از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران دعوت به همکاری می نمایند.

فراخوان

سازمانی دولتی در راستای تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز خود از ۲۴ نفر از دانش آموختگان مرد دانشگاه تهران دعوت به همکاری می نمایند.

فراخوان

با توجه به مشکلات فنی و از دسترس خارج بودن سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سه روز پایانی ثبت نام بورسیه، زمان ثبت نام تا تاریخ ۱۵ مهرماه تمدید شد.

بورسیه,فراخوان

ایده پردازان گرامی، براي ثبت ايده در سومين جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان فقط تا ١٠ مهرماه فرصت باقيست.