آرشیو اخبار

دومین جلسه ستاد اجرایی هفتمین آیین تجلیل از خیرین و واقفین نیک اندیش دانشگاه تهران، برگزار شد.

رویدادها

بنیاد حامیان دانشگاه تهران ۱۵ بهمن ماه، هشتاد و پنجمین سالروز دانشگاه تهران را گرامی می دارد.

رویدادها

گروهی از دوست‌داران دانشگاه‌تهران با هماهنگی بنیاد حامیان، تحت عنوان برنامه گشت در دانشگاه تهران از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید به عمل آورند.

رویدادها

به بهانه تجلیل از حامیان مسجد دانشگاه تهران جلسه ای به میزبانی بنیاد حامیان در پردیس علوم ترتیب داده شد.

رویدادها,خیرین

عضو هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعلام کرد: این بنیاد از ایده پردازان خوش فکر و فعال برای برگزاری هرچه بهتر چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تقدیر می‌کند.

رویدادها

شرکت فرآب مبلغ ۱۰ میلیون تومان برای برگزاری همایش ملی حقوق انرژی اهدا کرد.

رویدادها,خیرین

بنیاد حامیان دانشگاه‌تهران انتصاب یکی از همیاران فعال خانواده دانشگاه تهران به سرپرستی امور فرهنگی پردیس کشاورزی را تبریک می گوید.

رویدادها

نشست مشترک بنیاد حامیان دانشگاهوتهران با گروه سرمایه‌گذاری مهدخاورمیانه از گروه های زیرمجموعه گروه صنعتی گلرنگ برگزار شد.

رویدادها

به موجب حکمی خانم اکرم زیوری به مدت یکسال، عهده دار مسئولیت امور معتمدین بنیاد حامیان شدند.

رویدادها

طی تفاهم نامه ای، چهره ماندگار دانشگاه تهران دکتر علی اکبر صبوری، ۱۰۰ میلیون تومان به صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران اهدا کرد.

خیرین,رویدادها

بنیاد حامیان دانشگاه تهران درگذشت تعدادی از هموطنان عزیز به ویژه تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان عزیز را تسلیت می گوید.

رویدادها

با حضور اعضای هیئت مدیره بنیاد، تفاهم نامه اهدا یک دستگاه موتور سیکلت به حراست پردیس مرکزی دانشگاه تهران بین خیر نیک اندیش و بنیاد حامیان دانشگاه تهران در تاریخ ۱۷ دی ماه امضا شد.