آرشیو اخبار

پنجمين گردهمايي دانشجويان بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران از ساعت ۱۵:۰۰ الي ۱۸:۰۰ روز شنبه ۲۵ آبان ماه سال جاري در محل تالار فردوسي دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه با حضور رياست محترم دانشگاه، خيرين، نيك انديشان و دوستداران گرانقدر دانشگاه و همچنين دانشجويان عزيز بورسيه برگزار خواهد شد.

رویدادها

دومین گردهمایی کارکنان همیار بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور کارکنان عضو حساب اندوخته همیاری بنیاد برگزار می شود

خیرین,رویدادها

در دیدار بنیاد حامیان با معاون منابع انسانی پاکشو عنوان شد.

رویدادها

غرفه بنیاد حامیان دانشگاه تهران در چهار روز نخست از برپایی نمایشگاه مهر مورد استقبال دانشجویان جدیدالورود قرار گرفت.

خیرین,رویدادها

جلسه مشترک بنیاد حامیان دانشگاه تهران و نمایشگاه کار در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

رویدادها

انجمن یاوران وقف علم و فناوری اولین پروژه خود را در حوزه وقف علم و فناوری با عنوان پروژه تجهیز آزمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه تهران به PIV راه اندازی کرد.

خیرین,رویدادها

در بیستمین جلسه کمیته اشتغال بنیاد حامیان دانشگاه تهران بر لزوم رایزنی با شرکت های استارتاپی جوان برای جذب نیروهای توانمند از دانشگاه تهران تأکید شد.

رویدادها

نوزدهمین جلسه مستمر کمیته اشتغال دانشجویی بنیاد حامیان دانشگاه تهران روز یکشنبه ۲۴ شهریور ماه با حضور اعضای این کمیته برگزار شد.

رویدادها

دومین جلسه هم‌اندیشی گروه توسعه و ترویج کارآفرینی در دانشگاه تهران برگزار شد.

رویدادها

۴ شهریور ماه مصادف با بزرگداشت روز کارمند است، به همین مناسبت روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران در پیامی این روز را به کارمندان سخت کوش دانشگاه تهران به ویژه همیاران کارمند صندوق و اندوخته نیکوکاری دانشگاه تهران تبریک می گوید:

رویدادها,خیرین

کارگاه بیوانفورماتیک با تخفیف ویژه برای دانشجویان بورسیه، اعضای کانون نیکا و داوطلبان فعال بنیاد برگزار می شود.

رویدادها,بورسیه

مهندس حجازی مدیر داخلی شرکت کوفرد (نمایندگی خدمات پس از فروش پاناسونیک در ایران) در هفدهمین جلسه کمیته اشتغال بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بر نقش دانشگاه تهران در اشتغال و کارآفرینی دانشجویان تأکید کرد.