آرشیو اخبار

گزارش حمایت مالی از دانشجویان دانشگاه تهران و کمک به بازسازی ساختمان حراست پردیس مرکزی دانشگاه از محل صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران در ۳ ماهه پاییز ۱۳۹۸ منتشر شد

رویدادها

بنیاد حامیان پردیس فارابی دانشگاه تهران با تامین مقداری از اقلام بهداشتی مورد نیازمراکز درمانی و آرامستان‌های قم در روزهایی که کشور درگیر بیماری کرونا است، به کمک تامین بخشی از اقلام بیماران و مراکز درمانی و آرامستان های قم شتافت.

خیرین,رویدادها

مرکز مشاوره دانشگاه تهران، شعار سال ۱۳۹۹ را خود مراقبتی و دیگر مراقبتی؛ مسئولیت فردی و اجتماعی اعلام کرد.

رویدادها

بنیاد حامیان دانشگاه تهران فرارسیدن نوروز ۱۳۹۹ را به تمامی خیرین و حامیان نیک اندیش دانشگاه تهران تبریک می گوید

رویدادها

بنیاد حامیان دانشگاه تهران زادروز فرخنده امیرالمومنین علی علیه السلام و روز پدر را به خیرین نیک اندیش دانشگاه تهران تبریک می گوید:

رویدادها

مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در سالروز برگزاری نخستین جشنواره خیرین و واقفین دانشگاه تهران از افزایش تعداد خیرین دانشگاه تهران به بیش از ۱۹۰۰ نفر خبر داد.

رویدادها,خیرین

به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری، هدیه ای برای خیرین نیک اندیش و دوستداران دانشگاه تهران در نظر گرفته ایم

رویدادها,خیرین

۱۴ اسفند هر ساله مصادف است با روز احسان و نیکوکاری. روزی نیکو برای سرمایه گذاران نیکوسیرت. روزی برای تقدیر از نیات خیر نیک اندیشان حامی دانشگاه تهران. قدر نیات شما را می دانیم.

رویدادها,خیرین

در ۱۴ اسفند ماه ۱۳۹۲ نخستین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران با حضور جمعی از خیرین و واقفین دانشگاه برگزار شد و آغازگر مسیری جدید در دانشگاه تهران شد.

رویدادها,خیرین

دانشگاه علوم پزشکی تهران تالار نشریات کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران را در سال جاری تجهیز کرد.

رویدادها

۲۷ فوریه (۸ اسفند) به نام روز جهانی سازمان های مردم نهاد (NGO) نامگذاری شده است. روزى براى احترام به تلاشگران براى ساختن دنيايى توام با عدالت و روزى براى يادآورى مسئوليت اجتماعى.

رویدادها

بنیاد حامیان دانشگاه تهران ۷ اسفندماه روز وکیل مدافع را به تمامی وکلای ایران اسلامی به ویژه خیرین نیک اندیش دانشگاه تهران که شغل وکالت را برعهده دارند تبریک می گوید.