جزییات فراخوان ثبت ایده در سومین جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان اعلام شد

به گزارش رولبط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، سومين جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان با حمایت بنياد نيكوكاري جميلي و با همكاري بنياد حاميان و پارك علم و فناوري دانشگاه تهران برگزار می شود.

به استحضار كليه صاحبان ايده‌هاي فناور در حوزه علوم پايه مي رساند بنياد نيكوكاري جميلي با همكاري بنياد حاميان و پارك علم و فناوري دانشگاه تهران در راستاي حمايت از ايجاد كسب و كارهاي فناورانه دانشي و ترويج فرهنگ كارآفريني و براي تحقق اقتصاد مقاومتي با هدف تبديل دارايي‌هاي فكري به ثروت، سومين جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان را برگزار مي‌نمايد.

از كليه علاقمندان دعوت مي‌شود با مراجعه به سامانه جشنواره به آدرس ysa-persia.com نسبت به ثبت ايده خود اقدام كنند. ايده‌هاي ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصي و در مرحله دوم توسط داوران كسب و كار مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. كليه ايده پردازاني كه وارد مرحله دوم مي‌شوند طي سه روز آموزش و مشاوره‌هاي لازم به منظور تيم سازي و تهيه طرح اوليه جهت ارائه به داوران كسب و كار را دريافت خواهند كرد.

تيم‌هاي برتر در پايان جشنواره از اعتبار ويژه بنياد نيكوكاري جميلي و حمايت‌هاي پارك علم و فناوري دانشگاه تهران به منظور تبديل ايده به كسب و كار بهره مند مي‌شوند.

شروع ثبت ایده: ١٨ خرداد ماه ١٣٩٨

آخرین مهلت ثبت ایده: ١٠ مهرماه ١٣٩٨