دانشجوی بورسیه دیروز؛ خیر بورسیه امروز دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، ندا بهشتی دانشجوی دوره اول بورسیه برتر بنیاد حامیان دانشگاه تهران با بورسیه ۱ دانشجوی دانشگاه به جمع خیرین بورسیه پیوست.

ندا بهشتی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران است که در اولین دوره بورسیه دانشجویان برتر بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سال 94 پذیرفته شده بود.

وی نیت خویش را از این کار این گونه عنوان کرد: «این بار نوبت دیگر دانشجویان است تا این ذوق و حس ارزشمندی را تجربه کنند.»

این خیر نیک اندیش با اشاره به اینکه پذیرفته شدن در بورسیه برتر و بهره مندی از این جایزه تحصیلی تغییرات مثبتی را از نظر تحصیلی برایش رقم زده است افزود: «حال که می توانم تغییری مثبت، همان طور که این بورسیه برایم داشت را برای دیگران دوباره تکرار کنم چرا باید آن را دریغ کنم؟»

همچنین ایشان به مدت ۳ سال است که داوطلبانه در قالب نذر وقت و تخصص بنیاد حامیان دانشگاه تهران را یاری می دهد.