پنجمین گردهمایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار شد

پنجمین گردهمایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور خیرین نیک اندیش، رئیس دانشگاه، هیئت مدیره بنیاد و دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران روز شنبه ۲۵ آبان ماه با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر محمود کمره ای رئیس هیئت مدیره بنیاد به ارائه گزارشی از ۵ دوره بورسیه بنیاد حامیان پراخت و ضمن اعلام انواع بورسیه های بنیاد در حوزه برتر و متقاضی عنوان کرد: «در بخش بورسیه برتر بورسیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، بین الملل، نابینا، حمایت از ایده های کارآفرینانه تاکنون توسط بنیاد و با حمایت خیرین نیک اندیش انجام شده است و بخش دیگر حمایت از دانشجویان متقاضی دانشگاه تهران است که دارای نیازهای مالی هستند.»

دکتر کمره ای در ادامه ضمن ارائه گزارشی از روند رو به رشد بورسیه دانشجویان دانشگاه افزود: «در دوره اول بورسیه در سال ۹۴ تعداد ۵۰۰ دانشجو بورسیه شدند و اکنون با گذشت ۵ دوره و در سال ۱۳۹۸، تعداد ۲۰۰۹ نفر از دانشجویان برتر و متقاضی مورد حمایت قرار می گیرند.»

رئیس هیئت مدیره بنیاد با اشاره به اینکه در سال جاری برای اولین بار است که بورسیه با اولویت کار داوطلبانه اجرایی شده است، عنوان کرد: «تعداد دانشجویانی که برای کار داوطلبانه اعلام آمادگی کرده اند ۹۵۶ نفر است.»

وی با اشاره به اینکه در سال جاری بورسیه فرهنگی نیز به انواع بورسیه های بنیاد اضافه شده است افزود: «این بورسیه با عنوان بورسیه فرهنگی شهید محسن حججی به ۲۵ نفر از دانشجویان برتر دانشگاه توسط خیر نیک اندیش حاج رضا رضوان تعلق خواهد گرفت.»

همچنین با اشاره به اضافه شدن نوع دیگر بورسیه افزود: «نوع دیگر بورسیه با عنوان بورسیه کامل دانشجویان بیوتکنولوژی است که برای اولین بار در سال جاری به ۶ نفر از دانشجویان گروه بیوتکنولوژی توسط گروه توسعه بُن دا تعلق می گیرد.»

در انتها دکتر کمره ای با اشاره به تاثیر حمایت خیرین نیک اندیش از دانشجویان دانشگاه تهران تعداد دانشجویان خیر دانشگاه تهران را ۱۹۹ نفر اعلام کرد.

گزارش پویش بورسیه دکتر محمدرضا حافظی در ادامه ارائه شد، این پویش بعد از درگذشت دکتر محمدرضا حافظی به منظور جاودانه ماندن نام دکتر حافظی در بورسیه دانشجویان برتر دانشگاه تهران توسط دانشجویان دانشگاه تهران آغاز شده است.

در ادامه مراسم مهندس کاظم قلم‌چی ضمن تقدیر از تعداد مشارکت کارکنان دانشگاه تهران از دانشجویان عنوان کرد: «مشارکت دانشجویان در کنار کارکنان و اساتید دانشگاه تهران مایه خرسندی است.»

مهندس قلم چی در ادامه خواستار همکاری بیشتر دانشجویان به صورت مادی و معنوی در بنیاد حامیان دانشگاه تهران شدند و اظهار امیدواری کرد که دانشجویان دانشگاه تهران پس از اتمام تحصیلات با همکاری و مشارکت در این امر نیکوکارانه‌ دین خود را به دانشگاه تهران ادا نمایند و به ذکر مثال هایی از بین فارغ التحصیلان دانشگاه تهران که در حال حاضر به جمع حامیان دانشگاه پیوسته اند، پرداخت.

در ادامه برنامه از تعداد ۱۳۰ نفر از دانشجویان بورسیه دوره چهارم بورسیه که علاوه بر پذیرفته شدن در بورسیه بنیاد افتخارات علمی، فرهنگی کسب کرده اند تقدیر شد و به ایشان لوح تقدیر اهدا شد.

دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در انتها به ایراد سخنرانی پرداخت، وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان برتر و خیرین نیک اندیش دانشگاه عنوان کرد: «خوشحالم که می بینم دانشگاه همچنان محل خلاقیت و نوآوری و محل یادگیری و یاددادن است. تشکیل بنیاد حامیان دانشگاه تهران یکی از نوآوری هایی است که در دانشگاه صورت گرفته است و نه تنها بنیاد در جذب تعداد زیاد خیر و همچنین تعداد زیاد بورسیه ها بلکه در نوع نگرش و فعالیت آن نیز این نوآوری وجود دارد و دیده می شود. تشکیل چنین مجلسی با حضور تعداد زیادی از خیرین و دانشجویان روزی برای دانشگاه آرزو بود اما امروز محقق شده است و در آینده نیز حتما ادامه دار خواهد بود.»

در ادامه دکتر نیلی افزود: «دانشگاه تهران کمترین فعالیت را در مدیریت بنیاد حامیان داشته است و سعی می کند بستر را فراهم کند، تا همه متفکران و خلاقان را به سمت خود جذب کند تا دریای بزرگ انسان های فرهیخته را تربیت کند و به جامعه ارائه نماید.»

در انتها رئیس دانشگاه تهران اظهار امیدواری کرد که بنیاد حامیان، فارغ التحصیلان، دانشجویان و کارکنان و اساتید در دست هم دهیم و چالش ها را حل کنیم و انشاالله شاهد پیشرفت کشور خواهیم بود و از تمامی شما تقدیر و تشکر می کنم.

در ادامه سوگندنامه دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران قرائت شد.