افتخارآفرینان دوره چهارم بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران را بشناسیم

در پنجمین گردهمایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان افتخارآفرین علمی و فرهنگی تجلیل به عمل آمد.

این مراسم با حضور خیرین نیک‌اندیشی برگزار شد که در چند گروه حضور روی سن از دانشجویان افتخارآفرین تقدیر کردند.

گروه اول خیرین عبارتند از:

۱.     دکتر محمود نیلی احمد آبادی، ریاست محترم دانشگاه و رییس هیات امنای بنیاد حامیان دانشگاه

۲.     مهندس کاظم قلمچی، عضو محترم هیأت امناء و هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران (۵۲۰ نفر بورسیه)

۳.     دکتر حوریه سپهری، عضو محترم هیات علمی پردیس علوم و خیر صندوق نیکوکاری دانشگاه

۴.     دکتر شادی جمیلی، مدیر محترم  بنیاد نیکوکاری جمیلی و عضو هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران (۲۰۰ نفر بورسیه)

۵.     آقای محمدرضا غفارپور، مدیرعامل محترم بنیاد نیکوکاری سلام (۱۰ نفر بورسیه)

۶.     دکتر یعقوب قلی پور، خیر دانشگاه تهران

۷.     دکتر عباسعلی زالی، از چهره‌های ماندگار و مفاخر دانشگاه تهران

۸.     حاج اکبر ابراهیمی، خیر صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران

۹.   دکتر مجتبی رحماندوست، بورسیه ۴ دانشجو

گروه دوم خیرین تجلیل کننده از دانشجویان افتخارآفرین شامل افراد زیر بود:

۲.     دکتر مهدی فضلی، عضو محترم هیأت امناء بنیاد حامیان دانشگاه تهران و مدیرعامل محترم گروه صنعتی گلرنگ(بورسیه ۶۰ نفر از دانشجویان بین‌المللی دانشگاه و ۴۰ نفر دانشجویان برتر ایرانی و حمایت از اردوهای دانشجویی بازدید از صنعت)

۳.     مهندس یحیی دهقانی، مدیرعامل محترم انتشارات مبتکران (۵۰ نفر بورسیه)

۴.     نماینده آقای حاج رضا رضوان جناب آقای صباغ چی، خیر بنیاد حامیان دانشگاه تهران(۵۰ نفر بورسیه)

۵.     دکتر محمود کمره ای، رییس دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه و رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران

۶.     دکتر ساسان مهرانی، بازرس هیات مدیره و خیر بورسیه بنیاد

۷.     آقای دکتر سزاوار، مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مهد خاورمیانه (گروه صنعتی گلرنگ)

۸.     آقای مسعود تاج فرد، بورسیه ۳ دانشجو

۹.     خانم فرشته علی بخشی، بورسیه ۱ دانشجو

و در نهایت هم گروه آخر دانشجویان افتخار آفرین با حضور بر روی سن لوح افتخار خود را از این خیرین نیک اندیش دریافت کردند و عکسی به یادگار گرفتند:

۱.     دکتر محمود کمره ای، رییس دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه و رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران

۲.     آقای محسن خوشنویسان، بورسیه ۲ دانشجو

۳.     خانم شهلا پازوکی، خیر دانشگاه تهران

۴.     خانم صغری علیشاهی، همیار داوطلب نذر وقت و تخصص

۵.     مهندس مجید عبدالحسینی، نماینده وزارت علوم در حوزه خیرین

۶.     دکتر مازیار شیروانی مقدم، بورسیه ۵ دانشجو

۷.     خانم شیوا یوسف نژاد، بورسیه ۱ دانشجو

۸.     خانم ندا بهشتی ، بورسیه ۱ دانشجو

۹.     آقای ثقلینی، همراه همیشگی جناب آقای مرحوم دکتر حافظی

پنجمین گردهمایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور اساتید گران‌قدر و دانشجویان بورسیه در تالار فردوسی دانشکده ادبیات به تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۹۸ برگزار شد.

اسامی این دانشجویان افتخار‌آفرین در  ضمیمه این خبر آمده‌است.

دانلود فایل ضمیمه