فراخوان بازدید از کارخانه آریان کیمیاتک

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، به منظور آشنایی دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان با فضای کار و گفتگو با نیروهای متخصص، با همکاری گروه صنعتی گلرنگ از دانشجویان علاقه مند ۵ دوره بورسیه برای ثبت نام و بازدید از کارخانه آریان کیمیاتک دعوت به عمل می آورد.

طبق برنامه ریزی های انجام شده، ظرفیت اعلام شده برای حضور در این بازدید که در ۸ بهمن ماه ۱۳۹۸ برگزار می شود، ۲۵ نفر است و اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام کنند.

همچنین ثبت نام برای بازدید رایگان است.

دانشجویان ۵ دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران می توانند با ارسال نام و نام خانوادگی، نام رشته و شماره تماس به ایمیل info@utf.ut.ac.ir  تا تاریخ ۳۰ دیماه، برای بازدید از کارخانه آریان کیمیاتک، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

در صورت ثبت نام، حضور در بازدید الزامی است.

شایان ذکر است، کارخانه آریان کیمیاتک مجموعه بزرگ تولیدی و موفق ایرانی با بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه تولید مواد آرایشی و بهداشتی، پوست و مو بر اساس استانداردهای روز دنیا است. همچنین برندهای مای، شون، کالیستا و نئودرم از جمله برندهای تجاری محصولات کارخانه آریان کیمیاتک زیر مجموعه گروه صنعتی گلرنگ است.