انتصاب خانم زیوری به سمت مسئول امور معتمدین بنیاد حامیان دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، خانم اکرم زیوری به مدت یکسال، عهده دار مسئولیت امور معتمدین بنیاد حامیان شدند.

آیین نامه معتمدین بنیاد در راستای تحقق اهداف علمی و فرهنگی دانشگاه تهران و برای اعتمادسازی و ایجاد انگیزه بیشتر برای خیرین نیک اندیش و به تصویب هیئت مدیره رسید، که به موجب این آین نامه اعضاء محترم هیات علمی و کارکنانی که حداقل مبلغ پنج میلیون تومان یا بیشتر به حساب اندوخته و صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه واریز و یا حداقل نذر وقت به مدت ۳۰۰ ساعت در سال در بنیاد حامیان داشته باشند معتمد نامیده می شوند و می توانند با تشخیص و صلاحدید خود معادل صد در صد سود واریزی خود را از محل منابع صندوق برای هزینه کرد پیشنهاد دهند. در این راستا خانم زیوری مسئول صدور ابلاغ مبلغ اعتبار معتمدین و پیگیری امور مربوطه خواهند بود.

خانم زیوری از کارکنان بازنشسته دانشگاه تهران هستند که به مدت یک سال، داوطلبانه در حوزه همیاری مشارکت فعال دارند.