فراخوان ثبت نام اولين دوره بورسيه كتاب

بنياد حاميان دانشگاه تهران از دانشجويان برتر ورودی مقطع كارشناسي دانشگاه تهران جهت ثبت نام در اولين دوره بورسيه كتاب ویژه دانشجويان برتر ورودي ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران دعوت به عمل مي‌آورد.

بنياد علمي آموزشي قلم چي حامی اولين دوره بورسيه كتاب ویژه دانشجويان برتر ورودي ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران است که تعداد ۱۵۰۰ نفر از دانشجويان برتر ورودي جديد سال ۱۳۹۹ را بورسيه كتاب مي‌نمايد. پذيرفته شدگان اين بورسيه در دو ترم تحصيلي و در هر ترم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان كتاب‌هاي درسي دریافت خواهند کرد.

الف) شرايط ثبت نام

- دانشجويان ورودي جديد مقطع كارشناسي بر اساس بالاترين رتبه‌هاي آزمون سراسري هر رشته

- ثبت نام درسايت معاونت دانشجويي دانشگاه تهران

- انتخاب کتاب های درسی مورد نیازپذیرفته شدگان درسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران

ب) نكات مهم

- بورسيه كتاب بنياد علمي آموزشي قلم چي در دو ترم تحصيلي و هر ترم به مبلغ۴ ميليون ريال به ۱۵۰۰ نفر از پذيرفته شدگان نهايي اهداء مي شود.

- سهميه هر رشته به ميزان ۳۰ درصد تعداد دانشجویان ورودی با اولویت نمره آزمون سراسری کشوری مي باشد.

- زمان ثبت نام از تاريخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۶ تا تاريخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۲

دانشجويان برتر ورودي جديد سال ۱۳۹۹ در زمان اعلام شده می توانند با مراجعه به بخش ثبت نام بورسیه کتاب که متعاقبا اطلاع رسانی می شود، ثبت نام کنند.