بنیاد حامیان دانشگاه تهران توانسته در ایجاد رقابت سالم بین دانشجویان موفق عمل کند

کاظم سراوانی از دانشجویان افتخارآفرین سه دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران است که هم‌اکنون در مقطع کارشناسی‌ارشد رشته جمعیت‌شناسی مشغول به تحصیل است. سراوانی علاوه بر اینکه توانست با سهمیه استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شود، موفق به کسب دو مرتبه رتبه ۱ در مقطع کارشناسی در رشته برنامه‌ریزی اجتماعی نیز شده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار بنیاد حامیان، از زندگی تحصیلی و نگرش خود به بنیاد حامیان می‌گوید که مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.

لطفا خودتان را معرفی کنید.

کاظم سراوانی متولد سال ۱۳۷۵‌ اهل شهرستان نهبندان در خراسان جنوبی هستم و تحصیلات ابتدایی تا دبیرستان (رشته علوم انسانی) خود را در این شهر گذرانده‌ام. در کنکور سراسری سال ۱۳۹۴ در رشته برنامه‌ریزی اجتماعی در دانشگاه تهران پذیرفته شدم و در حال حاضر نیز دانشجوی ترم 4 رشته جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد هستم.

چگونه با بنیاد حامیان دانشگاه تهران آشنا و در چه سال و چه ترمی بورسیه شدید؟

توسط یکی از دوستان همکلاسی با بنیاد حامیان آشنا شدم و طی سال‌های تحصیلی۹۶-۹۵، ۹۷-۹۶ و ۹۸-۹۶، سه دوره عضو بورسیه دانشجویان برتر بنیاد حامیان دانشگاه تهران بوده‌ام.

نوع و میزان حمایت‌های بنیاد حامیان دانشگاه تهران را چگونه ارزیابی می کنید؟ انتقادات و پیشنهادات خود را در این زمینه ذکر کنید.

بورسیه مالی دانشجویان ساعی و برتر توسط بنیاد حامیان کار بزرگی بوده است و توانسته در زمینه تشویق دانشجویان به فعالیت‌های درسی و علمی و همچنین ایجاد رقابت سالم در بین آنان، موفق عمل کند. اما به‌نظرم کار بزرگ‌تری که بنیاد حامیان دانشگاه تهران انجام داده ایجاد یک شبکه دوستانه جدید برای دانشجویان از همه رشته‌ها و خیرین به منظور انجام فعالیت‌های علمی و عام‌المنفعه بوده است. امیدوارم در سال‌های آینده بنیاد حامیان دانشگاه تهران (فارغ از بحث بورسیه مالی)، نه تنها محفل دوستانه و علمی دانشجویان با معدل بالا، بلکه همه دانشجویان دانشگاه تهران و میزبان مشارکت آنها در امور علمی، اجرایی، خیریه و … باشد.

اگر بخواهید در جمع نو‌دانشجویان مقطع کارشناسی رشته برنامه‌ریزی اجتماعی سخنرانی کنید، چه مواردی را بیان می‌کنید؟

یکی از مواردی که به شخصه نسبت به آن کمی حسرت دارم، شرکت فعال و موثر در انجمن‌ها و تشکلات دانشجویی است. اگرچه پرداختن به تکالیف درسی و ارتقای مهارت‌های آکادمیک برای دانشجویان امری ضروری است، اما کنشگری جمعی و داشتن روحیه کار گروهی و تیمی نیز باید از ویژگی‌های هر دانشجویی به ویژه دانشجویان علوم اجتماعی باشد. خوشبختانه در دوره کارشناسی نسبت به کارشناسی‌ارشد وقت کافی برای فعالیت‌های دانشجویی در اختیار دانشجویان است و اگر این وضعیت کمی با شور و هیجان و دغدغه‌های دانشجویی آمیخته شود می‌توانیم شاهد اقدامات سازنده و موثری از طرف دانشجویان در امر مطالبه‌گری سالم در زمینه‌های آموزشی و همچنین سایر مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه باشیم. متأسفانه شیوع ویروس کرونا و غیرحضوری شدن سال تحصیلی حاضر، آشنایی و عضویت نو‌دانشجویان با انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی و همچنین روابط بین خود دانشجویان را تحت تأثیر قرار داده که امیدوارم برنامه‌های مجازی در نظر گرفته شده در این زمینه بتواند تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کند. در این مورد حضور فعال دانشجویان ترم بالایی نیز بسیار موثر خواهد بود.

برای کلام آخر، آیا نکته‌ای است که دوست داشته باشید به آن اشاره کنید؟

تشکر می‌کنم از شما و از بنیاد حامیان دانشگاه تهران بابت حمایت از دانشجویان کوشا و سهیم کردن دانشجویان در چنین امور پسندیده‌ای. بسیار خرسندم که عضو کوچکی از خانواده بزرگ بنیاد حامیان دانشگاه تهران هستم.

دانشجویان گرامی بورسیه برتر ادوار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که مایل‌اند موفقیت‌ها و دستاوردهای علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری‌شان در سایت بنیاد اطلاع‌رسانی شود، می‌توانند از طریق ایمیل‌ info@utf.ut.ac.ir با بنیاد تماس حاصل فرمایند و مدارک و مستندات موفقیت‌ها و افتخارآفرینی های خود را برای ما ارسال کنند.

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید