اتمام بازسازی کامل استخر دانشکده توسط یکی از حامیان محترم دانشکده دامپزشکی

دانشکده دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، به نقل از روابط عمومی بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی، بازسازی کامل استخر این دانشکده توسط یکی از حامیان محترم به پایان رسید تا مقوم فعالیت‌های اساتید گرامی و دانشجویان پرتلاش رشته‌های مربوطه باشد.

بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران که زیرمجموعه‌ای از بنیاد حامیان دانشگاه تهران است، در تاریخ ۲۲ مردادماه ۱۳۹۷ تاسیس گردیده و از آن زمان تا کنون با هدف حمایت از دانشکده، دانشجویان و در نهایت دامپزشکی به فعالیت خود ادامه داده است. جلب مشارکت‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی افراد و شرکت‌ها و موسسات گوناگون و برنامه‌ریزی برای چگونگی تخصیص منابع موجود برای نیازهای دانشکده و دانشجویان وظیفه اصلی بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی است.

برای خواندن مطالب بیش‌تر و جذاب‌تر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیش‌بردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.

برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان دانشگاه تهران:          کلیک کنید

برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان دانشگاه تهران:                                 کلیک کنید

برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان دانشگاه تهران:                         کلیک کنید

برای ورود به کانال واتساپ بنیادحامیان دانشگاه تهران:                               کلیک کنید