همشتمین رویداد Innovation Talk با موضوع IoT برگزار می‌شود

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_89716″ image=”7828″][/cz_image]

آکادمی زرین‌رویا برگزار می‌کند:

امروز، عبارت «اینترنت اشیاء» همه‌ی دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات را فراگرفته است. انرژی هوشمند، کشاورزی هوشمند، دامپروری هوشمند، خانه و ساختمان هوشمند، حمل‌ونقل هوشمند، سلامت هوشمند و به‌طور کلی شهر و محیط‌زیست هوشمند، اصطلاحاتی هستند که شمار بسیاری از سیاستمداران، مدیران، متخصصان و کسب‌وکارها را در سراسر جهان، شیفته‌ی ویژگی‌های بی‌مانند این جلوه‌ی نوپیدای فناوری کرده‌اند. امروز اینترنت اشیاء با راهکارهای هوشمند خود در همه‌ی ابعاد زندگی بشر رخنه کرده و نویدبخشِ آینده‌ای بهره‌ور، دلپذیر و آسوده است.
در رویداد Innovation Talk آبان ماه، با معنا و مفهوم IoT آشنا می‌شویم، در صنایع مختلف به کاربردهایش می پردازیم و دنیای خودمان و سازمانمان را به IoT نزدیک می کنیم.
تاریخ برگزاری: 25 آبان ماه از ساعت 15 الی 16:30
سخنران: آقای دکتر روح الله قاسمی – مدرس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
شرکت در این رویداد رایگان است.
جهت شرکت در این رویداد از لینک زیر استقاده کنید.
لینک : https://eseminar.tv/wb43065
این رویداد به صورت زنده و همزمان در پیج اینستاگرام zarrinlearningacademy پخش می‌شود.