به تالار خیرین دانشگاه تهران خوش آمدید 🙂

قصه‌ی ما اینطور شروع شد …

ابتدا فقط یک ایده‎ ی خام بود، شاید در حد حرف! به این فکر می‌کردیم آرشیوی داشته باشیم از تمام انسان‌های خاصی که دغدغه‌ای به نام مسئولیت اجتماعی دارند یا داشتند. نیک‌اندیشانی که بخشی از دارایی یا وقت و انرژی خودشون رو برای رشد و سربلندیِ هر چه بیشتر دانشگاه تهران، این نماد سربلند آموزش عالی کشور، صرف کردند و می‌کنند.

به روش‌های مختلفی فکر کردیم و ایده‌ها، نظرات و حتی چالش‌های کوچک و بزرگی آمدند و رفتند تا اینکه تالار خیرین دانشگاه تهران متولد شد. این تالار، میراث‌دار انسان‌های بخشنده‌ایست که دانشگاه را برای انجام کار خیر انتخاب کرده‌اند تا شرایط بهتری برای تحصیل نخبه‌ترین جوانان ایران در دانشگاه تهران فراهم کنند.

در کنار تیم مرکزی تالار که همگی به صورت داوطلبانه و با نذر وقت و تخصص در تالار فعالیت دارن، برای اینکه تالار خیرین دانشگاه تهران به جایگاه امروز برسه، افراد زیادی به ما کمک کردند.

دوستانی که در شکل گرفتن این تالار واقعا زحمت کشیدند و خدماتشون ماندگار شد:

• همکاران بی‌نظیر بنیاد حامیان که همیشه با راهنمایی‌ها و حمایت‌هاشون کنار ما هستند.
  • آقایان علیرضا بهرامی زاده، علی آبگون، علی چوپانی و خانم محدثه درودی در بخش مدیریت و تیم مرکزی تالار که اگر نبودند تالاری هم نبود.
  • و خانم‌ها مریم جمشیدیان و سیده‌طاهره قائم‌مقامی که در مرحله‌ی بارگزاری اطلاعات سنگ تمام گذاشتند.

برای این دوستان، همیشه بهترین‌ها رو آرزو می‌کنیم.

درباره شما هم آرزومون اینه که حضور در تالار و آشنایی با خیرین نیک‌اندیش دانشگاه تهران، انگیره‌ای بشه تا امروز یک کار خیر انجام بدید. حتی اگر خیلی خیلی خیلی کوچک باشه. از دل همین کارهای کوچک، فرکانس‌های مثبت و قدرتمندی پدید خواهد اومد که کشورمون رو جای بهترین برای زندگی کردن میکنه. 🙂

راه‌های ارتباط با ما:

آدرس: تهران – خیابان وصال شیرازی – بالاتر از طالقانی – روبروی سازمان انتقال خون – پلاک ۵۰ – بنیاد حامیان دانشگاه تهران

تماس: ۸۸۳۹۰۴۵۹