معرفی صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران

از ابزارهای نوین سرمایه‌گذاری در دنیای امروز که نوع‌دوستی را هدف خود قرار داده و برای پیشبرد امور خیرخواهانه فعالیت می‌کنند، صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری هستند. این صندوق‌ها با درآمد ثابت و پیش‌بینی سود سبب سودآوری همیشگی و جریان دائمی کمک‌های نقدی می‌شوند.

جالب است بدانید که امروزه این صندوق‌ها در کشورهای توسعه‌یافته، هسته مرکزی بازار سرمایه هستند و سالیانه مبالغ قابل‌توجهی از سرمایه افراد علاقه‌مند به نیکوکاری را به فعالیت‌های انسان‌دوستانه اختصاص می‌دهند.

از نکات قابل‌توجه این صندوق‌ها می‌توان به این مورد اشاره کرد که افراد می‌توانند با هر میزان سرمایه و توانمندی مالی در امور خیر و نیکو مشارکت داشته باشند، چرا که صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری با جمع‌آوری سهم افراد مختلف (خواه کم و خواه زیاد)، اقدام به سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی کرده و سود حاصل از آن صرف فعالیت‌های خیر موردنظر سرمایه‌گذاران می‌شود.

برتری‌های مشارکت از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری نسبت به مشارکت انفرادی:

  1. تجمیع سرمایه‌های انفرادی و کوچک خیرین در جهت اهداف نیکوکاری بزرگ
  2. وجود ساختار قانونی، نظام‌مند و شفافیت اطلاعاتی و عملکردی در استفاده از سود سرمایه‌گذاران
  3. مدیریت حرفه‌ای دارایی‌ها
  4. امکان تصمیم‌گیری در تخصیص سود توسط خود سرمایه‌گذار

اولین صندوق نیکوکاری دانشگاهی ایران که در سال 1393 کار خود را با هدف ایفای تعهد مسئولیت اجتماعی آغاز کرد، شرکت سبدگردان کاریزما است. این صندوق در راستای حمایت از دانشجویان مستعد و پروژه‌های دانشگاهی، از روش‌هایی همچون اعطای بورسیه تحصیلی، پرداخت کمک‌های آموزشی و پژوهشی، اعطای بن خرید کالاهای اساسی، پشتیبانی از درمان و سلامت دانشجویان دانشگاه تهران، کمک به احداث، نوسازی و تجهیز ساختمان‌های دانشگاه تهران، استفاده می‌کند. در این مسیر نیک، بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز به عنوان مدیر اجرایی این صندوق را همراهی می‌کند.

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید