منصورالسادات هاشمی:برای رسیدن به بلندای بخشندگی، باید از آز وجود خویش بگذری.

 

 

روابط‌عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران در راستای بهره‌مندی از آراء و نظرات خانواده بزرگ حامی دانشگاه تهران با همیاران کارمند صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری بنیاد حامیان همراه است. به همین منظور خبرنگار بنیاد حامیان در گفتگو با خانم منصورالسادات هاشمی همیار کارمند صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران،  نظر او را راجع‌به نقش خیرین در توسعه علم و دانش و آینده بنیاد حامیان پرسیده است.

مشروح گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

لطفا خودتان را معرفی کنید و مختصری از سوابق علمی- تحصیلی خود بگویید.

منصورالسادات هاشمی کارمند اداره کل امور آموزشی دانشگاه تهران هستم. من دوران کارشناسی را در رشته آموزش بزرگسالان در دانشگاه جامع علمی گذراندم و مدرک کارشناسی‌ارشد را هم در رشته مدیریت آموزشی از دانشگاه آزاد واحد تهران شمال اخذ کردم. در امر پژوهشی هم دو عنوان مقاله که یکی از آن‌ها در دوماهنامه مدت روابط‌عمومی دانشگاه تهران با موضوع «کارکردن و شاد زیستن» و دیگری در‌خصوص«تاثیر کیفیت زندگی کاری بر چابکی سازمانی کارکنان معاونت آموزشی دانشگاه تهران» را به چاپ رساندم.

چگونه با بنیاد حامیان آشنا شدید؟

از سال 1395 با بنیاد حامیان آشنا شدم. شیوه آشنایی را به خاطر ندارم، ولی یا از طریق دعوتنامه همکاری از سوی بنیاد، یا دعوت دوستان با بنیاد و فعالیت‌های آن آشنا شدم.

برای پیشرفت فعالیت‌های خیّری در دانشگاه تهران چه راهکار‌هایی را پیشنهاد می‌دهید؟

به نظر من بنیاد با همکاری دانشگاه بستری را فراهم کند که هر فردی اعم از دانشگاهی و غیر‌دانشگاهی، در هر لحظه که فکر نیکوکاری از ذهنش گذشت، نوعی دسترسی فوری را داشته‌باشد که هر مبلغی هر‌چند ناچیز را برای بنیاد واریز کند. این کمک‌ها می‌تواند نذورات همکاران هم باشد، یعنی بستر طوری فراهم شود که همکاران علاوه‌بر نذورات سنتی که دارند، به نذورات دانشگاهی هم روی بیاورند. نذورات دانشگاهی می‌تواند کمک به نوشتن پا‌یان‌نامه و رساله دانشجو از جهت معرفی رفرنس و تقدیم بسته‌های اداری به بنیاد مثل نوشت افزار و کاغذ A4‌ باشد. به طور کل شرایطی فراهم شود که وقتی افراد دوست داشتند کار خیر انجام دهند، آن مبلغ و هدیه به صورت آنی پرداخت شود. وقتی این مبالغ با هم جمع شوند سرمایه عظیم و چشمگیری را به وجود می‌آورند. هرکس یکبار طعم کار خیر را بچشد، صرفا به آن یکبار بسنده نمی‌کند و باعث می‌شود این کار نیک را ادامه دهد.

نقش خیرین را در توسعه و پیشرفت علم و دانش چگونه ارزیابی می‌کنید؟

فرهنگ کار خیر در جامعه ما با فعالیت‌های مردم عجین شده‌است. نقش‌آفرینی بی‌بدیل خیرین دانشگاهی در این سال‌ها نشان از مهر ماندگار آن‌ها در گسترش عدالت آموزشی در بین تمام دانشجویان تهران دارد. این یک حرکت معنوی و فرهنگی است که رویکرد آن شکوفایی استعداد‌ها برای فردای بهتر است. اگر این اقدامات و فعالیت‌های خیرین نبود، مسلماً برخی از دانشجویان از فضاهای مناسب آموزشی در قسمت‌های مختلف دانشگاه برخوردار نمی‌شدند.

آیا مایل هستید همکاران خود را برای انجام کار خیر در بنیاد حامیان دعوت کنید؟ چگونه بنیاد را برای آن‌ها توصیف می‌کنید؟

بله، تا الان هم این کار را کردم و فکر می‌کنم بیش از 7 نفر را با بنیاد آشنا کردم و خوشبختانه همه‌ آنها به عضویت بنیاد درآمدند. من با هر شخص متناسب با فرهنگ، گفتار، کردار و رفتار خودش وارد صحبت‌ می‌شوم و در نهایت سایت بنیاد را به فرد معرفی می‌کنم و به او می‌گویم که در این سایت اساسنامه، اهداف و بسیاری از اطلاعات دیگر راجع‌به بنیاد موجود است که با مطالعه دقیق آن‌ها می‌تواند برای عضویت در بنیاد اقدام کند.

آینده بنیاد حامیان را چگونه می‌بینید؟

با روندی که بنیاد در حال پیشروی است و گزارش عملکردهایی که ارائه‌ می‌دهد، آینده درخشانی را برای بنیاد متصورم، چون که برنامه‌های کوتاه و بلند مدت را علاوه‌بر اجرا، تقویت هم می‌کند. هرساله بنیاد نظم بیشتری می‌یابد و حامیان بیشتر و محکم‌تری بنیاد را پوشش می‌دهند.

توصیه‌شما به نودانشجویان چیست؟

در بعد آموزشی، به نودانشجویان توصیه می‌کنم که آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی که در سایت دانشگاه قرار دارد را به دقت مطالعه کنند که مطالعه همین آیین‌نامه‌ها از بسیاری از مشکلات تحصیلی آنها جلوگیری می‌کند. توصیه دیگر من این است که دانشجویان رسالت خود را که تحصیل علم است را فراموش نکنند، به پیشرفت‌‌های علمی فکر و توجه کنند و تنها به تدریس اساتید بسنده نکنند. در نهایت، از نظر من دانشگاه محل خود‌سازی فردی و اجتماعی است؛ دانشجویان طوری تحصیل کنند که در کنار تحصیل به آن دو نوع خودسازی هم دست پیدا کنند.

به عنوان سوال پایانی، آیا نکته‌ای است که دوست داشته‌باشید به آن اشاره کنید؟

نیکوکاری حد و مرز ندارد، جنسیت و کیفیت نمی‌شناسد، زمان و مکان ندارد. در هر موقعیتی هر فردی در جامعه به عنوان نیکوکار می‌تواند به مسئولیت اجتماعی خودش عمل و به بهبود شرایط دانشگاه مشارکت کند. در آخر می‌گویم که برای رسیدن به بلندای بخشندگی، باید از آز وجود خویش بگذری.

از همه همکاران، دوستان و آشنایان تقاضا دارم دانشگاه و بنیاد را حمایت کنند.

برای خانم هاشمی آروزی موفقیت و توفیق روزافزون داریم.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین نیک اندیش درخواست دارد با توجه به این ایام و لزوم حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، می‌توانند با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.charityapp.ir/pay

 نسبت به حمایت از آینده سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام نمایند.

برای اطلاع از آخرین اخبار، در حوزه‌های مختلف خیرین، بورسیه، رویداد‌ها و فراخوان‌های بنیاد حامیان دانشگاه تهران به کانال تلگرامی بنیاد به نشانی https://t.me/hamiyanUT و به صفحه اینستاگرام به آدرس @Hamiyanut بپیوندید.

 

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید