برسی ایده تاسیس بنیاد حامیان پردیس ارس با همکاری کمیته بین الملل بنیاد حامیان

در جلسه کمیته بین الملل بنیاد حامیان دانشگاه تهران و خانم دکتر امام جمعه، رئیس پردیس ارس، پیشنهاد تاسیس بنیادحامیان پردیس ارس با هدف حمایت و حفظ قشر نخبه در کشور با همکاری کمیته بین الملل مطرح و از آن استقبال شد.
در این جلسه که با هدف حمایت از قشر نخبه کشور و استفاده از توانایی های بالای آنها در 29 آذر ماه تشکیل شده بود؛ بیان شد که با توجه به اینکه سه میلیون از ده میلیون ایرانیان مقیم خارج از کشور را، نخبگان تشکیل می دهند ما باید در جذب و حفظ این نخبگان عزیز تلاش کنیم. در ادامه پیشنهاداتی در خصوص پتانسیل های موجود در جهت حفظ قشر نخبه کشور مطرح شد.
همچنین در ادامه جلسه جناب آقای دکتر دلاور، نماینده پردیس دانشکده های فنی در کمیته مشترک اجرایی با معرفی شرکت های مختلف و راه های ارتباطی بین المللی موافقت و استقبال خود را از این همکاری نشان دادند و مقرر شد جلسات اجرایی جهت پیگیری پیشنهادات ایشان برگزار گردد.
در انتهای جلسه مقرر شد پیگیری های آتی دکتر امام جمعه و مهندس مرادی برای تاسیس بنیاد حامیان پردیس ارس انجام شود.

1 دیدگاه کاربران

• در واقع استفاده و پرورش نخبگان ایران بهترین کاری است که میتوان در زمینه ی رشد و پیشرفت ایران انجام داد ، ایران دانش جویان نخبه و مخترع کمی ندارد و اگر از آن ها استفاده ی درست شود قطعا به پیشرفت کشور منجر میشود .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.