فرصتی ویژه برای دانشجویان بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران

کارگاه زبان بدن

این کارگاه با تدریس دکتر امید فدائی منش به صورت آنلاین در روز پنجشنبه 17 تیرماه از ساعت 8:30 الی 12:30 به منظور آشنایی با زبان بدن و معرفی کتاب‌های مرجع برگزار می‌شود.

هزینه دوره: 470 هزارتومان

علاقه‌مندان می‌توانند تا ساعت 24 شانزدهم تیر از لینک زیر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند:

کارگاه توسعه مهارت‌های ارتباطی

کارگاه آنلاین توسعه مهارت‌های ارتباطی نیز با ارائه دکتر امید فدائی منش در همین روز از ساعت 13:30 الی 17:30 به منظور توسعه بهبود مهارت‌های ارتباطی برگزار می‌شود.

هزینه دوره: 470 هزارتومان
علاقه‌مندان می‌توانند تا  ساعت 24 شانزدهم تیر از لینک زیر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند:

شرکت گنندگان در دوره‌های فوق نیز بعد از دوهفته می‌توانند گواهینامه آن را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است که سه دانشجوی بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران که زودتر از سایر دانشجویان اقدام به ثبت نام در هر رویداد فوق نمایند، از تخفیف ویژه 90 درصدی برخوردار خواهند شد.

دیدگاهی وجود ندارد