اهدای حدود ۵۰۰ سند قاجاری به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران

یکشنبه ششم مهرماه 1399 دکتر سید محمد منصور طباطبایی، استاد دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، حدود 500 سند تاریخی از دوره‌ی قاجاریه، که مربوط به بهبهان است، را به کتابخانه مرکزی اهدا کرد.

این اسناد ارزشمند باحضور دکتر رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه تهران و دکتر رسول جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اهداشد. این اسناد در بردارنده اطلاعات مهمی از تاریخ فرهنگ و علم و نیز مسائل اقتصادی و اجتماعی منطقه بهبهان است.

گفتنی‌است کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، علاوه بر آن که بیش از شانزده هزار نسخه خطی برخط (آنلاین) دارد،اخیرا بیش از 4000 عکس قاجاری را نیز در وبسایت خود عرضه کرده است. بارگذاری اسناد تاریخی بر روی وبسایت نیز آغاز شده و تاکنون شماری سند تاریخی برای علاقه‌مندان ارائه شده است.