تفاهم‌نامه همکاری با دانشکده حقوق دانشگاه پونتی فیسیا کومیاس اسپانیا منعقد شد.

روابط عمومی دانشگاه تهران: با هدف گسترش روابط بین‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری بین مؤسسه حقوق تطبیقی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و دانشکده حقوق دانشگاه پونتی فیسیا کومیاس اسپانیا منعقد شد.

بنا بر گزارش مؤسسه حقوق تطبیقی، این مؤسسه با همکاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و با هدف گسترش ارتباطات و توسعه روابط بین‌المللی تفاهم‌نامه همکاری با دانشکده حقوق دانشگاه پونتی فیسیا کومیاس اسپانیا منعقد کرد.
تبادل دانشجو در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری، دعوت از استادان برای برگزاری دوره‌های حقوقی، برگزاری دوره‌های آموزشی تابستانی، سمینار، همایش و گردهمایی مشترک، مشارکت در حوزه پایان‌نامه‌های حقوقی، تبادل اطلاعات، اسناد و تحقیقات پژوهشگران در حوزه‌های متنوع حقوقی با رعایت حقوق مالکیت فکری و گسترش آثار تحقیقاتی مشترک در مجلات بین‌المللی و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک از جمله زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه است.