دانشگاه تهران؛ برترین دانشگاه تاثیرگذار علمی جهان اسلام

[vc_single_image image=”5316″ img_size=”full” alignment=”center”]

دانشگاه‌ تهران بر اساس رتبه‌بندی ۲۰۲۱ نظام معتبر لایدن رتبه ۱۳۴ در میان دانشگاه‌های جهان را به دست آورده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به نقل از ایرنا، بر اساس رتبه‌بندی ۲۰۲۱ نظام معتبر لایدن، دانشگاه‌ تهران از نظر شاخص تاثیر‌گذاری علمی در میان دانشگاه‌های جهان رتبه ۱۳۴ و در میان دانشگاه‌های جهان اسلام و ایران، رتبه نخست را به دست آورده است.

لایدن یکی از نظام‌های معتبر ارزیابی دانشگاهی است که هر ساله دانشگاه‌های برتر دنیا را  بر اساس ۲۰ شاخص در قالب چهار معیار مرجعیت علمی، دیپلماسی علمی، دسترسی آزاد و تنوع جنسیتی مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار می‌دهد. این ارزیابی از تولیدات علمی دانشگاه‌ها در سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ به عنوان منبع استفاده کرده است.

شایان ذکر است که سال گذشته نیز دانشگاه تهران بهترین رتبه را بین دانشگاه‌های ایران کسب کرده بود و از رتبه ۱۵۴ در سال ۲۰۱۹ به رتبه ۱۴۰ از نظر شاخص مرجعیت علمی در سال ۲۰۲۰ ارتقا پیدا کرده بود.