روز پدر و ولادت حضرت علی گرامی باد

که این سان قهرمانی باهنر زاد

پدرها بعد از این هرگز نبینند

که دیگر مادری این‌سان پسر زاد

امشب از آسمان ستاره می‌بارد بر آستانِ جان. نام او را بر پیشانی آسمان می‌نگارند که هرگز فلک نزاده چون او رادمردی بی‌بدیل. مولای دل‌های بی‌قرارِ این عالم خاکی است او. شمشیری برّان در برابر ظالمان، و دلی نرم‌خو در برابر مظلومان. پناهِ بی‌پناهانِ عالم است او. جان بی‌شکیب‌اش اگرچه درین عالم تن نیست، مرام و مسلک‌اش اما بر تنِ تاریخ در همه‌ی دوران‌ها جاری‌ست. بیرق‌دار عدالت و شهامت و دیانت است او. میلاد حضرت عشق امام علی (ع) مظهر عزت و آزاده‌گی و بی‌پروایی خجسته باد.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، روز ولادت آن حضرت و روز پدر را به مردان خیر جاودان و نام‌دار و نیک‌اندیش دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و برای خیرین درگذشته آرزوی آمرزش و آرامش و تداوم اندیشه نیک‌شان، و برای خیرین در قید حیات آرزوی توفیق روزافزون و بقای وجود سبزشان را دارد.