نشست صمیمی نوروز 1403 همیاران و نیکوکاران بنیاد حامیان دانشگاه تهران

بنیاد حامیان دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، دورهمی همیاران و نیکوکاران بنیاد حامیان دانشگاه تهران به مناسبت نوروز 1403 با فضایی شاد و صمیمانه، در محل بنیاد برگزار شد.

در این جلسه در مورد فلسفه نوروز و نو شدن صحبت شد و از اهمیت و اصالت فرهنگ و ادبیات ایرانی سخن به میان آمد. اشعار دلپذیر بسیاری از بزرگان ادبیات فارسی خوانده شد و حاضران در موردش گفتگو کردند. تک‌نوازی تار به دورهمی طراوت دیگری بخشید و مسابقات مفرحی با اهدای جوایز نیز برگزار شد.

برگزاری این نشست در جوی اصطلاحا خودمانی و پر از محبت، موجب شناخت و هم‌دلی بیش‌تر همیاران و نیکوکاران بنیاد حامیان دانشگاه تهران شد تا بتوانند با نیروی بیش‌تری در راستای تقویت نهاد علم گام بردارند.

برای خواندن مطالب بیش‌تر و جذاب‌تر و همراهی با ما در راستای ساختن بنیادی نیک و مستحکم برای دانشگاه و پیش‌بردن مرزهای علم، سایت و صفحات بنیاد حامیان دانشگاه تهران در فضای مجازی را دنبال نمایید.

برای ورود به صفحه جایزه حمایتی تحصیلی بنیاد حامیان دانشگاه تهران:         کلیک کنید

برای ورود به کانال تلگرام بنیاد حامیان:                                                    کلیک کنید

برای ورود به صفحه اینستاگرام بنیاد حامیان:                                            کلیک کنید

برای ورود به کانال واتساپ بنیاد حامیان:                                                 کلیک کنید