انتشار صورت‌های مالی سال 1399 بنیاد حامیان دانشگاه تهران

روابط‌عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران صورت‌های مالی سال 1399 بنیاد حامیان را جهت آگاهی عمومی از نحوه و جزئیات عملکرد مالی بنیاد منتشر کرد.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران در طول فعالیت خود با بهره‌گیری ازتوانمندی‌های مادی و معنوی خیرین، تشویق و ترغیب توانگران و نیک‌اندیشان برای تقویت و گسترش زیرساخت‌های دانشگاه تهران، توانسته است تصویر روشنی از فعالیت‌های خود ارائه دهد.

در این راستا موسسه حسابرسی هوشیار‌ممیز که حسابرس معتمد سازمان بورس و اوراق بهادار نیز می‌باشد، حسابرسی صورت‌های مالی بنیاد حامیان دانشگاه تهران را برای سال مالی منتهی به تاریخ 30 اسفند 1399 به مانند سال های گذشته انجام داد و گزارش آن را به مجمع عمومی عادی اعضا‌ی هیئت امنا بنیاد حامیان دانشگاه تهران تقدیم کرد.

به همین منظور روابط‌عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران صورت های مالی سال 1399 را که در مجمع عادی بنیاد در تاریخ 17 مهر‌ماه 1400 ارائه خواهد شد، در راستای اصل شفافیت و نظارت عمومی منتشر کرده‌است.

برای دریافت و مطالعه صورت‌های مالی سال 1399 بنیاد حامیان دانشگاه تهران اینجا کلیک کنید.