برگزاری شصتمین سال جایزه بنیاد البرز (سال ۱۴۰۱)

بنیاد فرهنگی البرز، به مناسبت شصتمین سال تأسیس، آئین ((شصتمین جایزه برتر البرز ۱۴۰۱)) را با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف تکریم اهالی علم و تجلیل از فرهیختگان و دانشگاهیان و حوزویان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار می‌نماید. لذا از کلیه دانشجویان نخبه و فرهیخته دانشگاه تهران دعوت می‌شود تا تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۰، جهت شرکت در این جشنواره به آدرس اینترنتی ((http://alborz-prize.ir)) مراجعه و بعد از مطالعه دقیق دستورالعمل و شرایط عمومی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

الف) شرایط ثبت نام

کلیه دانشجویان درحال تحصیل دانشگاه که حائز شرایط دستورالعمل بنیاد فرهنگی البرز هستند، امکان ثبت نام دارند.

ب) نکات مهم

– دانشجویانی که قبلاً در این جشنواره شرکت و حائز جایزه ملی البرز شده باشند امکان شرکت مجدد ندارند.

-ارسال اطلاعات نامعتبر و یا خلاف واقع به منزله عدم صداقت دانشجو و سبب محرومیت دائم از تسهیلات و شرکت در جایزه البرز خواهد شد.

-شرط معدل کل ۱۶ برای مقطع کارشناسی و ۱۷ برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری الزامیست.

-حذف ترم بدون احتساب در سنوات به شرط ارائه تائید از دانشگاه جز سنوات مجاز تحصیلی دانشجو محاسبه نخواهد شد.

– مهلت ثبت نام‬ تا تاریخ ۱۵/‏۱۲/‏۱۴۰۰‬

دستورالعمل انتخاب دانشجویان برتر جایزه البرز