تجهیز خوابگاه دانشجویی مصلی نژاد پردیس کشاورزی

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در راستای توجه به آینده سازان کشور و اعتلای علمی دانشگاه، از محل اهدای ۵۰ میلیون تومانی بنیاد فرهنگی مصلی نژاد سیستم روشنایی خوابگاه مصلی نژاد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج تجهیز شد. همچنین از محل اهدای این مبلغ که در اواخر سال ۱۳۹۸ صورت گرفته بود سالن مطالعه خوابگاه مذکور به صندلی های جدید، تجهیز شد.

لازم به ذکر است که بنیاد فرهنگی مصلی نژاد، به مدیر عاملی دکتر عباس مصلی نژاد، استاد تمام دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و پژوهشگر برتر دانشگاه تهران با شعار اعتلای انسان و فرهنگ در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد.

همچنین، بنیاد فرهنگی مصلی نژاد از حامیان دانشگاه تهران است که تاکنون حمایت های مادی و معنوی گوناگونی نظیر بورسیه دانشجویان دانشگاه تهران، حمایت از برگزاری جشنواره هایی نظیر جشنواره فرهنگ و جشنواره پژوهش و فناوری و همایش حقوق و انرژی، ساخت خوابگاه آریو مصلی نژاد در مجتمع کوی دانشگاه تهران، بهسازي ساختمان IBB دانشگاه تهران، بهسازي و تجهيز سالن آمفي تئاتر شيخ انصاري در دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه، ساخت ساختمان جدید دانشکده مکانیک دانشگاه تهران، حمايت از ساخت و توليد خودروی خورشیدی غزال ‌ايراني دانشگاه تهران، تجهیز و بهسازی  کتابخانه دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه و همچنین بازسازی و تجهیز ساختمان اداری بنیاد حامیان دانشگاه تهران را داشته است.