تقدیر از برگزیدگان نهایی چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با حضور رییس دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران و به نقل از دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، در روز ‌شنبه ۲۵ بهمن ماه از دو برگزیده نهایی چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، مهندس ابراهیم جمیلی خیر نیک اندیش دانشگاه تهران و رییس شورای سیاست‌گذاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، دکتر محمود کمره‌ای رییس جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و دکتر شادی جمیلی خیر نیک اندیش دانشگاه و رییس دبیرخانه دائمی جشنواره تقدیر شد.
دکتر نیلی احمدآبادی، رییس دانشگاه تهران دراین جلسه، با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری بر روی علوم پایه، سرمایه‌گذاری بر روی آینده است، افزود: «تداوم این سبک جشنواره در کشور، امری بسیار کم نظیر و ارزشمند است.» همچنین دکتر نیلی عنوان کرد که نهادهایی از جمله منتورها، شتابدهنده‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، پشتیبان و موثر در به نتیجه رسیدن ایده‌ها و شکل‌گیری محصول نهایی ایده‌پردازان هستند.
در این جلسه دو برگزیده نهایی دوره چهارم جشنواره آقای حسین واثقی دودران نماینده تیم برگزیده اسپو و آقای عدنان اسدبیگی نماینده تیم برگزیده تشخیص سریع sars-cov-2 از برگزاری جشنواره‌ای در حوزه علوم پایه ابراز خرسندی نمودند و حمایت‌های مهندس ابراهیم جمیلی و دانشگاه تهران را دلیل اصلی شکل‌گیری این رویداد علمی دانستند.
لازم به ذکر است که چهارمين جشنواره‌ى دانشمندان و انديشمندان جوان به همت بنياد نيكوكارى جميلى خیّر نیک‌اندیش دانشگاه تهران و همچنین با هميارى بنياد حاميان دانشگاه تهران و نهادهاى رسمى كشور جهت ارتقا سطح علمى كشور در راستاى توسعه اقتصادى در تاريخ نهم آذرماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
در اختتامیه این جشنواره نیز از ۱۲ ایده برتر در حوزه علوم پایه و ۴ تیم برتر در بخش کسب و کار تقدیر شد

[cz_gallery layout=”cz_grid_carousel” hover=”cz_grid_1_no_hover” infinite=”true” id=”cz_46389″ images=”3693,3694,3695″]