جلسه هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی در بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار شد

هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی در جلسه ای در محل بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در خصوص ترویج فرهنگ نیکوکاری و حمایت از دانشکده دامپزشکی گفتگو کردند
در آخرین روز از پاییز سال جاری هیات مدیره بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی در جلسه ای که در دفتر مرکزی بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار شد، ابراز کردند که بنیاد حامیان دانشکده دامپزشکی با کمک‌ها و راهنمایی‌های همه جانبه بنیاد حامیان دانشگاه تهران گام‌های موثر و مفیدی در جهت ارتقای دانشجویان، توسعه علمی دانشگاه و همچنین فرهنگسازی حمایت از علم برخواهد داشت.
در این جلسه دکتر غلامی اعلام کرد بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز ضمن تشکر و قدردانی از حضور ایشان، اعلام کردند که همچون گذشته در کنار بنیاد واحدهای دانشگاه تهران است و در جهت نیل به اهداف مشترک و توسعه فرهنگ نیکوکاری در حوزه آموزش عالی در کشور یاری رسان آنها خواهد بود.