ولادت مسعود و نورانی حضرت علی(ع) و روز پدر مبارک

سیزدهم ماه رجب، سالروز بهار زندگی امام ‌الاطهار حضرت علی(ع) است. امامی که در دوران زندگی پربرکت خود با سلوک، گفتار، رفتار و منش خویش و با لطف پدرانه خود، همواره در گسترش ارزش های الهی و در حمایت از محرومان جامعه قدم بر می‌داشت.

بدون شک الگو برداری از شخصیت بزرگوار مولود کعبه در انجام کار‌های خیر، دستگیری و حمایت از  هم‌نوعان از راه‌های رسیدن به زندگی سالم، موفقیت، سعادتمندی و بهروزی است.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران سیزدهم ماه رجب سالروز ولادت مولی‌الموحدین حضرت علی(ع) و روز پدر را به خیرین نیک‌نهاد و حامی دانشگاه تهران تبریک و تهنیت عرض می‌کند.

«طوبي لِمَن أحسَنَ إلَي الِعبادِ و تَزَوَّدَ لِلمَعاد»

خوشا به حال آن كه به بندگان خدا نيكی كند و براي آخرت خود زاد و توشه برگيرد. غررالحكم و دررالكلم ، حکایت ۵۹۵۵

کار نیک است که جاودانه می‌ماند و هرگز فانی نمی‌شود؛ بنیاد حامیان دانشگاه تهران از خیرین ارجمند و توانگران نیک‌خواه دعوت می‌کند تا با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران نسبت به حمایت  دانشگاه تهران و آینده‌سازان ایران اسلامی اقدام کنند.

لینک حمایت از دانشگاه تهران