کسب افتخار دو استاد دانشگاه تهران در جشنواره پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور

دو استاد هیئت علمی دانشگاه تهران به عنوان پژوهشگر برجسته در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران سال 1400 برگزیده شدند.

دکتر شاهین حیدری استاد تمام دانشکده معماری دانشکدگان هنرهای زیبا دانشگاه تهران و دکتر بابک سهرابی یورتچی استاد تمام دانشکده مدیریت، در بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور به عنوان پژوهشگر برجسته کشور در گروه هنر و پژوهشگر برجسته کشور در گروه علوم انسانی معرفی شدند.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران کسب این موفقیت را به این دو استاد برگزیده و جامعه علمی و خیرین نیک اندیش دانشگاه تهران تبریک می‌گوید.

با مراجعه به بخش حمایت از دانشگاه وبسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران در توانمندسازی دانشجویان، توسعه دانش و فناوری دانشگاه تهران و گسترش فرهنگ نیکوکاری سهیم باشیم.