اسامی پذیرفته شدگان اولین دوره بورسیه کتاب دانشجویی بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعلام شد

بنیاد حامیان دانشگاه تهران اسامی دانشجویان پذیرفته شده در اولین دوره بورسیه کتاب دانشجویی ویژه دانشجویان برتر ورودی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران را اعلام کرد. قابل توجه دانشجویان برتر ورودی جدید دانشگاه تهران، که در اولین دوره بورسیه کتاب بنیاد حامیان دانشگاه تهران ثبت نام کرده‌اند، این دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس utf.ut.ac.ir از نتایج بورسیه مطلع شوند.

شایان ذکر است در اولین دوره بورسیه کتاب بنیاد حامیان دانشگاه تهران در سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ با حمایت بنیاد علمی آموزشی قلم چی تعداد ۱۰۵۲ نفر از دانشجویان کارشناسی برتر ورودی جدید بورسیه می‌شوند. طبق نتایج اعلام شده از این تعداد ۹۲۶ نفر از دانشجویان در دو ترم (مهر و بهمن) و هر ترم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و ۱۲۶ نفر از دانشجویان برای ترم (بهمن) مبلغ ۴۰۰ هزار تومان کتاب درسی دریافت می‌کنند. دانشجویان بعد از اطلاع از پذیرفته شدن در بورسیه در سایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران می‌توانند بر طبق فایل راهنمای پیوست به سایت ثبت سفارش کتاب مراجعه کنند و کتاب‌های درسی خود را سفارش دهند. این کتاب‌ها به آدرس دانشجویان ارسال می‌گردد.

برای اطلاع از نحوه چگونگی ثبت نام کتاب‌های درسی فایل راهنما را از اینجا مطالعه نمائید.

اسامی دانشجویان پذیرفته شده در فایل زیر قابل مشاهده است.