با حمایت بنیاد 15 خرداد: تأمین اقلام ضروری دانشجویان خوابگاهی و بهسازی کوی دانشگاه تهران

با اقدامات حمایتی بنیاد 15 خرداد اقلام ضروری دانشجویان خوابگاهی تأمین و بهسازی کوی دانشگاه تهران عملیاتی شد.

همزمان با روز دانشجو دکتر محمد مخبر دزفولی معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری و دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران با حضور در کوی دانشگاه تهران، ضمن قرائت فاتحه در یادمان شهدای‌گمنام کوی، از تجهیزات تازه نصب‌شده، عملیات بهسازی محل زندگی و اماکن ورزشی دانشجویان و تأسیسات کوی دانشگاه بازدید کردند.

در این بازدید اعلام شد با حمایت‌های بنیاد 15 خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) عملیات تجهیز و نصب ۲۰ هزار مترمکعب موکت و پرده در اتاق‌های کوی، بازسازی و تجهیز سالن ورزشی خوابگاه خواهران، بازسازی زمین چمن مصنوعی خوابگاه پسران، نوسازی سیستم‌های روشنایی محوطه کوی و زمین‌های ورزشی، بازسازی و تعمیر اساسی موتورخانه‌ها و سیستم گرمایشی و تأمین اقلام ضروری زندگی خوابگاهی نظیر یخچال و اجاق گاز، انجام ‌شده‌است.

شایان ذکر است حمیدرضا رنجبر معاون اجرایی کوی دانشگاه تهران در مصاحبه با خبرنگار بنیاد حامیان دانشگاه تهران که در شهریور سال جاری، ضمن اشاره به مشکلات کوی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: « …ساختمان‌های مجموعه کوی موتور‌خانه‌های زیادی دارد که نگهداری این موتور‌خانه‌ها هزینه‌های بالایی دارد که محل نگرانی است و همیشه با این مورد چالش داریم و خیلی خوب است که خیرین به ما کمک کنند که درموتور‌خانه‌های خوابگاهی بازسازی اساسی صورت بگیرد که تا چندین سال نگرانی در این باب وجود نداشته‌باشد…».

کار نیـک است که جاودانـه می‌ماند، هر حمـایتی از شما خیریـن نیک‌اندیش و نیک‌نهاد نوید‌بخش فردایـی روشن برای آینده‌سـازان ایـران‌اسلامی است.

لینک حمایت از دانشگاه تهران: https://utf.charityapp.ir/pay?pid=2