فراخوان اولین دوره جایزه علی‌اکبر دهخدا منتشر شد

[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_30274″ image=”8059″][/cz_image]

نخستین دوره جایزه علی اکبر دهخدا با انتشار فراخوانی آغاز به کار کرد.

اولین دوره جایزه علی‌اکبر دهخدا به پیشنهاد استاد محمد‌رضا شفیعی‌کدکنی و با پیگیری‌های بنیاد حامیان موسسه لغت‌نامه دهخدا دانشگاه تهران و تصویب شورای موسسه لغت‌نامه دهخدا برگزار می‌شود.

دکتر حسن انوری دبیر علمی جایزه علی‌اکبر دهخدا گفت:«بر اساس مصوبه هیأت امنا مقرر شد این جایزه در سالروز بزرگداشت علامه دهخدا در اسفند ماه هر سال، براساس آئین‌نامه به آثار منتخب تعلق گیرد و در نخستین دوره، این جایزه به کتاب‌های منتشر‌ شده در زمینه فرهنگ‌نویسی تعلق خواهد گرفت».

دکتر انوری اعضای هیئت‌علمی اولین دوره جایزه علی‌اکبر دهخدا را دکتر تقی پورنامداریان، دکتر علی‌اشرف صادقی، دکتر علی رواقی، استاد رسول شایسته، دکتر ژاله آموزگار و دکتر محمود بی‌جن‌خان معرفی کرد.

اکرم سلطانی دبیر اجرایی این جایزه نیز در خصوص شرایط شرکت آثار در این دوره گفت: «آثار باید فرهنگ لغت یا واژه‌نامه باشند و به صورت کتاب و در بازه‌ی زمانی ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ منتشر شده‌باشند».

دبیر اجرایی جایزه علی‌اکبر دهخدا ادامه داد: «همچنین برای شرکت در این دوره، مؤلفان لازم است دو نسخه فیزیکی از اثر خود را همراه با فایل pdf آن تا ۱۰ دی ماه ۱۴۰۰ به مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران دفتر دبیرخانۀ جایزه به نشانی تهران، خیابان ولی عصر(عج)، بالاتر از پارک‌وی، بین پسیان و باغ فردوس، موقوفات دکترافشار، پلاک ۳۰۱۱، کد پستی ۱۹۶۱۷۳۳۱۱۴، مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران ارسال کنند یا به صورت حضوری تحویل دهند».

لازم به ذکر است بنیاد علمی آمزشی قلم چی و بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد حمایت خود را از برگزاری اولین دوره جایزه علامه علی‌اکبر دهخدا اعلام کرده‌ اند.

جایزه علی‌اکبر دهخدا به منظور ارج نهادن به شخصیت تأثیرگذار علامه علی‌اکبر دهخدا و تکریم کسانی که همچنان خدمت‌گزار زبان فارسی هستند و برای اعتلای زبان فارسی، آثار ارزشمندی تألیف کرده‌اند اهدا می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبسایت مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران به نشانی https://dehkhoda.ut.ac.ir/ مراجعه نمایند.